Doğru İç Giyim Parçaları Nasıl Seçilir?

Doğru İç Giyim Parçaları ile Daha Zayıf Görünebilirsiniz

 İç Giyim Parçaları Nasıl Seçilmelidir?

Kış ayları vücudumuzun kendisini korumaya aldığı ve yağ oranının bir miktar arttığı aylar. Evet elbette spor ve doğru beslenmeyle uzun vadede sağlıklı ve fit görünmek mümkün. Ancak henüz vücudunuzun bazı bölgelerinde fazlalıklarınız olduğunu düşünüyorsanız bunları doğru iç giyim parçalarıyla kolaylıkla gizleyebilirsiniz. Zayıf gösteren iç çamaşırları hem fiziksel görünümünüzü düzeltecek hem de aynadaki yansımanızla, özgüveninizi fazlasıyla yerine getirecektir.

İşe vücut tipinizi doğru analiz ederek başlamalısınız. Eğer fazlalıklarınız vücudunuzun sadece bir bölgesine toplanmışsa, sorunlu bölgeyi uygun iç çamaşırı modeli ile desteklemek ve vücudun geri kalanıyla orantılı hale getirmek etkili olacaktır. Basen ve karın bölgesinden şikayetçi olanlar için zayıf gösteren iç çamaşırı modelleri oldukça fazladır. Yüksek kesim külot ya da göğüs altına uzanan korse modelleri vücudunuzun bu bölgesindeki fazlalıkları kapatacaktır. Ayrıca göğüs kısmınızın da vücudun geri kalanıyla uyum içerisinde olması için destekli ya da dolgulu sutyen çeşitleri tercih edilebilir. Bu sayede, göğüs ve basen uyumu yakalanmış olacak ve bel oyuntusu ortaya çıkacaktır.

Korse modelleri hem elbise hem de tüm diğer kıyafetlerinizle kullanabileceğiniz farklı çeşitlere sahip zayıf gösteren iç çamaşırı modelleri arasında yer alır. Bel ve kalça toparlayıcı korseler, karın ve bacak bölgelerinden şikâyeti olmayan ancak basen ve bel bölgesinde biraz daha ince görünmek isteyen kadınlar için idealdir. Eğer bacaklarınızın üst kısmının da kalın olduğunu düşünüyorsanız; şort korse ya da tam boy korse modelleri arasından seçim yapmanız daha uygun olabilir. Dikişsiz korse çeşitleri arasından tercih yaparak, ince kıyafetlerinizin altında görünmemesini sağlayabilirsiniz.

Toparlayıcı korse modelleri ile gün boyu sıkı bir görünüm kazanmanın yanı sıra kaslarınızı destekleyip, cildinizin sıkılaşmasına da olanak sağlayabilirsiniz. Toparlayıcı korse kullanırken, bedeninize tam uyan ölçülere sahip olduklarından emin olmalısınız. Vücudunuzu gereğinden fazla sıkan korseler hem yeterince rahat değildir hem de korse dışında kalan yağların daha çok göze batmasına neden olabilir.

Eğer fazlalıklarınız vücudunuzun üst tarafında toparlanmışsa, dolgulu sutyen yerine göğüs kısmını daha küçük gösterecek toparlayıcı sutyen modelleri kullanmayı denemelisiniz. Kullanacağınız sutyen mutlaka sırt ölçünüze uygun olmalı, kol altı ve sırt bölgelerinde yağ sarkmalarına yol açmamalıdır.

Hemen her vücut tipine uygun zayıf gösteren iç çamaşırı bulmak mümkün. Alışveriş esnasında beden ölçülerinizden emin olmanız, doğru parçaları bulmanız açısından son derece önemli. Vücudunuzu sevmek ve kıyafetleriniz özgürce taşımak için kadın iç çamaşırı modelleri arasından zayıf gösteren iç çamaşırları ve korse modelleri mutlaka dolabınızda bulunmalı.

Ayrıca hepsinerakip.com avantajları ile sizlere sunulan kadın uzun soket çorap çeşitlerine de göz atmayı unutmayın! 

Etiketler: doğru iç giyim seçimi
Mart 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı