İç Giyimde Renk Kombinleri Nasıl Oluşturulur?

iç giyimde renk seçimi nasıl olmalıdır

İç Giyimde Renk Seçimi Nasıl Olmalıdır?

İç çamaşırında sağlıklı ve konforlu ürünler seçmek elbette ki önemlidir. Ancak bir iç çamaşırını giyen kişilerin kendilerini o görüntü ile sevmeleri ve güzel hissetmeleri de bir o kadar önemlidir. Bu sebeple iç çamaşırı seçerken tasarıma, renklere ve desenlere dikkat etmek gereklidir. Peki kadın iç giyim renk kombinleri nasıl olmalıdır? İç giyimde hangi renk, hangi renk ile daha uyumludur? İşte detaylar!

  1. Beyaz Renkli İç Çamaşırlar

Beyaz genel itibari ile bütün renkler ile kombine edilebilen bir renktir. Çoğu kişinin ton sür ton yapmayı tercih edip beyaz – beyaz kombini yaptığını söylemek de mümkündür. Ancak farklı heyecanlar arayan, alışılmışın dışına çıkmak isteyen kişilerin beyaz ile mavi ve kırmızıyı kombinlemeleri mümkündür.

  1. Kırmızı Renkli İç Çamaşırlar

İç giyimde renk kombinleri dendiği zaman akla gelen ilk renk şüphesiz kırmızıdır. Kırmızı tutkunun, iddianın, şehvetin rengidir. Bu sebeple iç çamaşırında yoğun olarak tercih edilmektedir. Oysa kırmızıyı bu duygulardan arındırarak kullanmak da mümkündür. Özellikle kırmızı ile dengeli bir renk kombinasyonu yapmak isteyen kişilerin kırmızı – bej uyumunu denemeleri mümkündür.

  1. Bej Renkli İç Çamaşır Seçimi

İç giyimde saflıktan, minimalist görüntüden yana mısınız? O halde renk tercihiniz muhtemelen bej ve benzeri açık tonlardan yanadır. Bu rengin kombine edilebileceği renk sayısı ise oldukça fazladır. Örneğin bir önceki maddemizden yola çıkarak iç giyimde renk kombinleri bağlamında bej ve kırmızı ikilisini ele almak mümkündür. Bunun dışında kahverengi, beyaz ve mavi de bej ile kombinlenebilecek renklerdir.

  1. Siyah Renkli İç Giyim 

İç giyimde daha gizemli, güçlü, erişilemez bir izlenim oluşturmak mı istiyorsunuz? O halde siyah aradığınızı size sunacak olan renk diyebiliriz. İç giyimde renk kombinleri bağlamında ele almamız gerekir ise, siyahı beyaz, kırmızı, pembe ve sarı ile kombineleyeceğinizi ifade edebiliriz. Ancak bu renk konusundaki genel tercihin beyazda olduğu gibi ton sür ton olduğunu söylememiz de yanlış değildir.

  1. Lacivert İç Çamaşırlar 

Lacivert, iç çamaşırında yoğun olarak tercih edilen diğer bir renktir. Özellikle mavinin dinginliği, temizliği ve arınmışlığı simgelemesi açısından lacivertin de tercih edilebilirliği artmıştır. Çünkü bu renkler, esas itibari ile aynı ailedendir. Pek lacivertin kombine edilebileceği renkler nelerdir? Bu renkler, cam göbeği, açık sarı, beyaz, kırmızı, kahverengi ve gri şeklindedir. Her bir kombin kişinin kendisini daha özel ve güzel hissetmesini sağlayacak bir tasarıma sahiptir.

  1. Gri Renkli İç Giyim

İç çamaşırında beyazdan sonra en fazla tercih edilen renk gridir. İddiadan, yoğunluktan ve karmaşadan kaçmak isteyen kadınların tercihi gridir. İç giyimde renk kombinleri açısından zengin olması de bu rengin yoğun tercih ediliyor olmasının bir diğer nedenidir. Grinin fuşya, mavi, mor, kırmızı ve pembe ile kombin edilmesi mümkündür. Özellikle bu rengin külot tasarımında kullanıldığı kombinlerde, renk uyumu adeta kusursuz olacaktır

  1. Pembe Renkli İç Çamaşırlar

Kadınların büyük bir kısmının vazgeçilmez rengi olan pembe, kıyafette olduğu gibi iç çamaşırında da vazgeçilmez olma özelliğini korumuştur. Bu rengin hem ton sür ton kombinlerde hem de çeşitli renk kombinlerinde yüksek uyum oranına sahip olmasının önemi de büyüktür. İç giyimde renk kombinleri açısından ele almak gerekirse, kahverengi ile kullanılması mümkün olan en uyumlu renkler krem, mavi, yeşil, bej ve açık kahverengi gibi renklerdir. Özellikle kahverenginin çeşitli tonları ile yapılan kombinlerin bu çerçevedeki uyumu son derece yüksektir.

  1. Yeşil Renk İç Çamaşırlar

Yeşil, doğanın bizlere en güzel getirisidir. Kendisini doğa gibi kusursuz hissetmek isteyen ve bunu her hali ile mümkün kılma arzusu bulunan kadınların vazgeçilmez rengi de yeşildir. İç giyimde renk kombinleri hususunda yeşile uyan renklerin sayısı ise oldukça fazladır. Örneğin kahverengi bunlardan biridir. Bu renk dışında turuncu, siyah, bej, gri, sarı, açık yeşil gibi renkler de yeşil ile kombine edilmesi mümkün olan renklerdir.

Bu kombinlerin gerek sütyen – külot şeklinde gerekse de boxer, atlet şeklinde gerçekleştirilmesi mümkündür. Önemli olan kişilerin kendilerine en iyi şekilde hitap eden ürünleri seçip kullanmalarıdır.

Etiketler: iç giyimde renk kombinleri
Eylül 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı